sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Viikonloppua

Viikonloppu hujahti ohi vauhdilla. Vapaat viikonloput meidän perheessä on aika tavallisia, ei siis tehdä mitään kovin erikoista tai erityistä. Käydään ulkona, kaupassa, leikitään. Ollaan ja touhuillaan. Joskus saatetaan kyläillä mutta mulla on sen verran vähän vapaita viikonloppuja, että ne on kivakin käyttää perheen kesken. Joskus tietty kaipaa jotain muuta.


 Ihastelen Leanderin kiharoita aina, sillä on ihan siniset silmät, tummat kiharat ja pulleat posket. Söötti lapsi. Ihan hyväkin, että se on söpö, koska aika monta kertaa tuli hermostuttua siihen viikonlopunkin aikana. Se mm. rikkoi yhden muumimukin suututtuaan. Leanderhan heittää siis tavaroita suuttuessaan, ärsyttävä tapa, ja suuttui mulle jostakin, en edes muista mistä. Muumimuki sattui käteen ja kerkes heittää sen, ennenkuin ehdin väliin. Mjääh. En nyt toki mitenkään äärettömästi rakasta muumimukejani mutta on niitä jokunen, koska ne on poikien isän mielestä sopivan kokoisia kahvimukeja. Mä juon kahvini vähän isommasta, enempi ämpäriksi luokiteltavasta astiasta. En silti soisi, että Leander heittelee niitä, tuo oli jo toinen.

No mutta kiharoiden lisäksi kuvasta voi huomioida pelin. Se on leikkien.fi-sivustolta tilattu Road Block-logiikkapeli. Ihan huikea. Leander tykkää leikkiä sillä ja keskittyy tutkimaan palikoita pitkäksikin aikaa. Leopold ratkoo tehtäviä innokkaasti ja tarvitsee aika vähän apua. Peli kasvattaa kärsivällisyyttä ja loogista päättelykykyä. Hyvää tekemistä siis. Itekin tykkään. Noita logiikkapelejä voisi hankkia lisääkin. Tuota tahkottiin taas viikonloppuna.
Oli pakko ostaa Leanderille. T-paita on kuin tehty pikkuherralle. Tekstipaidat harvemmin innostaa mua ostamaan mutta tätä ei voinut sivuuttaa. 
Ja kyllä, pojat tappelevat paljon, päivittäin ja monta kertaa päivässä. Riita syntyy ihan pienestä ja tosi nopeasti. Joskus toinen ärsyttää toista. Joskus tappelu on enemmän leikkiä, sellaista nujakointia ja painia. Mutta sitten on myös näitä hetkiä. Haleja ja pusuja. Leander sanoo olevansa Leopoldin kulta. Leopold huolehtii Leanderista. Katselen tätä kuvaa usein, vaikka se on vähän sumea ja kiireessä napattu. Se on silti ihana. Auttaa jaksamaan ja ratkomaan taas yhden riidan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti