sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vappua

Meilläkin juhlittiin vappua. Tai no, ei kai varsinaisesti juhlittu. Vietettiin. Ohessa kuvia, jotka kuvaavat varsin erinomaisesti, millainen meidän vappu oli. Pukujuhlaa, sähäkkää menoa, epätarkkuutta, hauskoja hetkiä, ilmapalloja, munkkeja, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Toki aina on vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ne kuuluvat jokaiseen päivään.

Tämä on kaikessa epätarkkuudessaan  mitä mainioin kuva. Leopold juoksee viitta hulmuten, tavarat ovat kaatuilleet ympärillä, äidin kamera ei millään ehdi ikuistamaan hetkeä tarkasti. Viitta löytyi kaapin kätköistä ja siitä tuli heti kovin rakas, samoin naamiosta. Leopold on supermiesainesta. Jos maailmassa olisi Leopoldin kaltainen supersankari, maailma olisi varmasti pelastettu jo moneen kertaan. Leanderin piti saada myös testata viitta ja naamio, ihan yhtä vakuuttunut niiden hienoudesta hän ei kuitenkaan ollut.

Meidän vappuun kuuluu olennaisesti vappupallot. Tänä vuonna Leander sai valita myös oman. Pojat ovat kumpikin kovia Frozen-faneja, Leander nykyisellään piirun enemmän kuin Leopold. Hän tykkää Elsasta ja Annasta ihan hirveästi. Hyvin nopeasti Leander oli valinnut pallonsa eikä suostunut luopumaan siitä kuin hirveän huudon kanssa. Leopold valikoi Dusty-pallon. Pallojen kanssa pojat ovat viettäneet monia hauskoja hetkiä. Ja on niistä tapeltukin, tottakai.
Äidin suosikkiasia vapussa on syöminen. Munkit maistuvat. Simaa en tänä vuonna saanut itse tehtyä, munkkeja kylläkin. Muuten sitten syötiin nakkeja, lihapullia, sipsejä, salaatteja, ihan sellaista perinteistä vappumässyä. Ehkä jonain vuonna poiketaan kaavasta mutta hyvin tämä näinkin on mennyt.

Kivaa oli. Sehän riittää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti